Алла Мазур не визнавала, що хворіє на рак: як зірка ставиться до онкохворих та чому опиралася правді

Алла Мазур вразила щирістю у питанні пов'язаному з раком.

Вже майже рік Аллі Мазур вдається перебувати у стані стійкої ремісії, заради якої вона боролася багато місяців. Велика кількість глядачів підозрювала, що телеведуча захворіла на рак, адже зміни її зачісок та зовнішнього вигляду взагалом говорили самі за себе. Та що вражає найбільше у цій ситуації — це абсолютна вірність своїй професії та призначенню. Після хіміотерапії жінка їхала до студії, щоб записати черговий випуск новин “ТСН”. Через відданість справі вона стала героїнею каналу “1+1”.

Алла Мазур не хотіла визнавати хворобу

Алла Мазур
Алла Мазур

Зараз Алла Мазур намагається допомогти усім, хто проходить через такий самий шлях, як і вона, прийняти свій діагноз та боротися свідомо. Так, у презентації своїх тренінгів вона зізналася, що коли дізналася про рак, то не повірила в це. Знаменитість вирішила лікуватися, але головою не прийняла того факту, що може померти.

Більш того, Алла вважала онкохворих людей тими, хто має виживати. В одній зі своїх публікацій на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram вона навела приклад, як говорять про тих, хто боровся з онкохворобою за кордоном. Таким чином вона підкреслила, що вона не єдина сприймає онкохворих саме так.

Алла Мазур
Алла Мазур

Також у Алли були серйозні проблеми з тим, щоб розповісти світу про те, що вона більше не володіє своїм прекрасним волоссям. Спочатку знаменитість навіть не могла уявити сцену, у якій зніметься для сюжету з короткою зачіскою. Але після перемоги над хворобою, вона відчула у собі таку силу, що захотіла поділитися своєю історією з іншими і показала, якою жінка може бути.

Схожі статті