Не тільки у Мішиної та Еллерта: Холостяк-11 Михайло Заливако розкрив умови контракту з Анною Богдан

"Холостяк-11" Михайло Заливако відповів на одне з найбільш наболілих питань публіки – чи існує між ним і переможницею проєкту Анною Богдан контракт.

У фіналі 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу країни “Холостяк” Михайло Заливако вибрав Анну Богдан (Сторожук), розбивши серце другій фіналістці Юлі Зайці Бельченко. Заради коханої харківський бізнесмен навіть переїхав до Києва, живуть вони тепер разом.

Шанувальники з великим інтересом стежать за розвитком їхніх стосунків поза проєктом, тому пара намагається не випробовувати їхнє терпіння і регулярно публікує в соцмережах спільні фото і відео.

Михайло Заливако і Анна Богдан
Михайло Заливако і Анна Богдан

Зазвичай сесії відповідей на питання влаштовує Аня, але на цей раз ініціативу на себе взяв Міша. Звичайно ж, його запитали, наскільки їхні почуття щирі чи вони продиктовані умовами так званого контракту, згідно з яким молоді люди мають підтримувати образ закоханих. Ось що сказав Заливако:

“Питаннячко з приводу контракту у мене з Анею чи все ж таки у нас якесь кохання нереальна. Ну так, у нас контракт, просто вибрав погані [прим. ред.] умови, я вже про це писав. Вони довічні, тому, я думаю, наші обличчя вам ще довго доведеться споглядати”.

Михайло Заливако розповів про контракт з Анною Богдан
Михайло Заливако розповів про контракт з Анною Богдан

Також багато підписників задавали екс-холостяку питання про зради у відносинах. Він упевнений, що якщо в парі є спільні інтереси і партнерам приємно робити щось разом, таких думок ні в одного з них і в помині не буде.

Михайло Заливако і Анна Богдан
Михайло Заливако і Анна Богдан

Наприклад, з Богдан у Заливако нещодавно з’явилося ще одне спільне захоплення – спортзал. Там вони мотивують одне одного і навіть змагаються між собою. Крім того, Михайло і Анна намагаються частіше разом подорожувати. Якраз зараз вони відпочивають в Афінах.

Схожі статті