Вагітна Наталя Могилевська вийшла на сцену та показала округлий живіт: навіть вільні сукні не рятують

Наталя Могилевська заінтригувала публіку фігурою. Невже співачка в положенні?

Життя та кар’єра відомої української співачки Наталі Могилевської завжди були дуже яскравими. Артистка продовжує працювати над новими проєктами та впливати на вітчизняний шоу-бізнес. І здається, що усі мрії Наталі стосовно професії вже давно здійсненні. Чого не скажеш про особисте життя. Співачка мріяла стати матір’ю, але цьому не судилося бути.

Вагітна Наталка Могилевська

Не так давно Наталія Могилевська святкувала свій день народження. У цей день вона отримала велику кількість квітів, подарунків, каталася по Дніпру та проводила цей час з найріднішими людьми. Але як би нам не хотілося, але святкувати вічно не вийде.

Наталя Могилевська була змушена повернутися у звичний ритм життя і продовжує дарувати свою творчість фанатам.

Нещодавно на особистій сторінці співачки в соціальній мережі Instagram з’явився новий відеоролик, у якому зірка була вражена привітаннями своїх фанатів. Шанувальники почали співати для кумира, вітаючи її з днем народження. У цей момент вона була одягнена у легку шифонову сукню, яка дуже підкреслила усі недоліки фігури співачки. Певно, Могилевська розраховувала, що фасон сховає її живіт, але вийшло все одно навпаки.

Скріншоти сторінки Наталії Могилевської

На превеликий жаль, офіційного підтвердження вагітності співачки чекати не доводиться. Пресі навіть невідомо, чи є у зірки обранець.

Нагадуємо, що Наталя Могилевська останнім часом багато говорила про материнство. Співачка готова стати мамою і навіть подумувала про всиновлення дитини з дитбудинку. Однак для цього їй потрібно вийти заміж.
Цілком можливо, що знаменитість знайшла вихід і хто зна, може через декілька місяців буде поповнення?

Схожі статті