У мережі не повірили, що дочці Марічки Падалко від Єгора Соболєва лише 13 років: “Ваша молодша сестричка”

Марічка Падалко активна зірка, яка змогла реалізуватися не тільки у кар'єрі. Подивіться, яку доньку-красуню виростила знаменитість.

Для Марічки Падалко життя приготувало справжній сюрприз: перший шлюб раптово розпався і дуже скоро вона зустріла свою справжню половинку Єгора Соболєва. Обранцю зірка “плюсів” народила трьох дітей. Старшій вже 13 років.

Марічка Падалко з родиною
Марічка Падалко з родиною

Не так давно велика родина поїхала у відпустку в Одеську область. Обрала для відпочинку Грибівку, куди приїздили і раніше. Своїми пригодами ділилася теледіва в Інстаграмі.

Марічка розповідала, що зараз старші її діти вже мають своє особисте коло інтересів. Вони вже мало часу хочуть проводити з батьками, але від спільних родинних світлин їм нікуди не подітися.

Вперше за тривалий час ведуча показала, як виросла її донька Маша.

Донька Марічки Падалко

“Старша доня наче ваша молодша сестричка”, – пишуть прихильники у коментарях.

Дійсно схожість – феноменальна.

Донька Марічки Падалко

Що мама, що донька – високі, чорняві. Навіть схожі стрижки зробили, щоб походити одна на одну. Відрізняє дівчат ніжність рис обличчя.

Марія ще підліток і видно, що вона трохи соромиться. На першій світлині вона взагалі заховалася за сімейство. На пляж обрала скромний купальний костюм, який більше нагадує короткий сарафан.

Хоча дівчина – не часта гостя Інстаграму мами, Падалко-старша не раз відзначала наскільки самостійною росте її донечка. Взимку родина їздила на гірськолижний курорт і ведуча здивувалася, як легко було їй мандрувати з її підрослими дітьми.

Схожі статті