Катя Осадча, Тоня Матвієнко та інші зіркові жінки, які народили до 20 років, ризикнувши кар’єрою і навчанням

Материнство у всі часи вважалося великим даром для жінки.

Ці знамениті жінки віртуозно поєднують материнство та кар’єру. Втім, у кожної героїні цієї підбірки був у житті період, коли на юні руки дівчини, яка ледь не вчора закінчила школу поклали лікарі її немовля.

У цьому матеріалі ви дізнаєтеся, хто з зірок народив до 20 років.

Катя Осадча

Катя Осадча з маленьким Іллею.
Катя Осадча з маленьким Іллею

Теледіва дуже рано вийшла заміж: у 18 років вже наділа підвінечну сукню, а буквально за рік народила сину Іллю. Молодій мамі допомагали її батьки. Другий чоловік зірки, Юрій Горбунов, одразу потоваришував з дитиною.

Віра Брежнєва

Віра Брежнєва з доньками
Віра Брежнєва з доньками

Першу дитину екс-віагрянка народила у 19 років. Якщо дивитися на нинішні фото мами і доньки, можна вирішити, що це просто дві подружки. Зараз дівчині 20 років і вона радує зіркову родину своїми успіхами.

Надія Грановська

Надія Мейхер
Надія Мейхер

Першій солістці гурту ВІА “ГРА” ледь виповнилося 20 років, коли на світ з’явився її син Ігор. Хлопець став справжньою опорою матері, яка невтомно працювала заради зіркового життя. Ігор навіть пробував себе вже у ролі актора дубляжу – також не може бути байдужим до творчості, як і його мама.

Тоня Матвієнко

Тоня Матвієнко з дочкою від першого шлюбу
Тоня Матвієнко з дочкою від першого шлюбу

Донька всенародної улюблениці Ніни Матвієнко вже у 17 років завагітніла. Майбутній співачці довелося навіть піти зі школи та закінчувати її екстерном. Втім, родина обранця добре прийняла невістку. 10 років жила Тоня у шлюбі, але згодом вирішила зайнятися кар’єрою.

Схожі статті