Юля Зайка показала, хто втішає її після поразки за серце Михайла Заливако: “Зі своєю другою половинкою”

Юля Бельченко часу дарма не гає. Дівчина активно займається і особистим життям, і доходами.

Після поразки на головному романтичному шоу України “Холостяк”, Юлії Бельченко вдалося оскандалитися не один раз. Спочатку вона посварилася з іншими учасницями проекту під час пост-шоу. Згодом вона вирішила, що буде прекрасною ідею розіграти підписників та імітувати весілля з Богданом Юсипчуком.

Юля Зайка і Богдан Юсипчук
Юля Зайка і Богдан Юсипчук

Тепер же мережа розбурхана її фотографіями з колегою Дмитром.

Вебінари та “кохання”

Після того, як дівчина досягла певного рівня популярності, вона вирішила використати її на усі сто відсотків. Так, дівчина взялася проводити різноманітні вебінари для української аудиторії. У цьому їй допомагає її колега Дмитро.

Юля Зайка Бельченко
Юля Зайка Бельченко

Дівчина постійно публікує фотографії та відеоролики з ним, чим породила масу чуток навколо їхньої пари. Так на фан-акаунті присвяченому усім учасникам “Холостяка” з’явився колаж, у якому Юлія Бельченко демонструє почуття до хлопця. Підписники впевнені, що між молодими людьми дещо більше ніж дружба, і коментують публікацію відповідно.

Скріншот фан-акаунту, на якому фанати заговорили про роман Юлі з Дмитром.

Цікаво, що Юля Зайка навмисне витримує інтригу, адже не перший раз грається на фантазії аудиторії стосовно її особистого життя.

Нагадуємо, що минулої неділі Юлі Бельченко та українському телеведучому Богдану Юсипчука вдалося розіграти підписників фейковим весіллям. Виявляється, що церемонія була частиною реклами для нового майданчика для проведення торжеств. Велика частина аудиторії знаменитостей не зрозуміла такого вчинку і засудила їх у коментарях.

Схожі статті