“І знову я вагітна”: Слава Камінська повідомила про своє цікаве положення. Співачка стане мамою втретє?

Слава Камінська схвилювала мережу зізнанням. Усі подробиці в статті.

В особистому житті Слави Камінської після бурхливих подій нарешті наступила тиша. Співачка не помічена у компанії інших чоловіків, будує власну кар’єру, не замішана у скандалах. Очевидно, що така прекрасна жінка не може залишатися самотньо, але усі деталі вона приховує, або ще зберігає для якісного інтерв’ю.

Слава Камінська розсекретила ім'я свого бойфренда.
Слава Камінська

Вочевидь, артистці стало настільки нудно, що вона вирішила додати перчинки самотужки.

Слава Камінська вагітна?

Нещодавно на особистій сторінці співачки в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, яка схвилювала всю мережу.

Скріншоти сторінки Слави Камінської

Справа в тому, що на звичайній фотографії поруч зі своїми дітьми Слава Камінська зробила неоднозначний допис. Співачка заявила, що вона вагітна, а потім додала, що це жарт. Щоб загострити свою витівку, вона зазначила, що не дає гарантії, що це жарт. Таким чином їм вдалося повністю заплутати своїх фанатів. Та вирогідніше за все, що Слава Камінська дійсно жартує і поповнення не очікується, адже в неї і так двоє діток.

Нагадуємо, що декілька років тому співачка розлучилася з пластичним хірургом Едгаром Камінським. Стосунки подружжя руйнувалися поступово і холод між ними був помітний навіть глядачем. Згодом артистка запевнила, що всьому провиною їхні батьки та її емоційно залежність. Слава зізнається, що не кохала чоловіка, а була залежною від нього.

Після цього співачці довелося рік навідувати психолога, з яким вони вирішили цю проблему. У шлюбі народилося двоє дітей, які залишилися з матір’ю.

Схожі статті