Вєрку Сердючку помітили в АТБ без маски, але обслужили: у зірок руки розв’язані всюди (Відео)

Відомий український співак Андрій Данилко в образі Вєрки Сердючки взяв з собою сценічну маму і влаштував шопінг в АТБ.

Вєрка Сердючка є однією з найвідоміших виконавиць вітчизняної естради, яку люблять далеко за межами України. Андрій Данилко завжди бажаний гість у різних телепроектах, але на цьому його діяльність не обмежується.

Андрій Данилко та Інна Білоконь
Андрій Данилко та Інна Білоконь

На цей раз Сердючка разом з мамою Інною Адольфівною стали обличчями рекламної кампанії мережі АТБ, яка запустила масштабну промо-акцію по всій країні до кінця серпня. Головним подарунком акції є електрокар Porsche Taycan, тому в рекламному ролику Данилко і Білоконь відвідали супермаркет не просто в своїх сценічних образах – Вєрка і мама одяглися в героїв легендарного Термінатора, тільки української версії.

Примітно, що в промо знамениті покупці підійшли до каси без захисних масок. Касир теж була без неї, як і інші відвідувачі магазину. Творці реклами перенесли українців в щасливе минуле, а може і майбутнє, коли світ ще не був поглинений пандемією та карантином.

Щоб приєднатися до акції, достатньо лише придбати товари на суму від 250 або 500 грн одним чеком, в якому буде присутній як мінімум один акційний товар партнера, або ж оплатити покупку на суму від 250 до 500 грн картою Visa. Після цього необхідно зареєструвати код з чека на зазначеному в ньому сайті.

https://www.instagram.com/p/CSNG8-Aj49w/

Кожен зареєстрований код на суму 250 грн бере участь в розіграші електросамокатів, електровелосипедів та електроскутерів. Код на суму 500 грн дає право випробувати свою вдачу у розіграші 10 електромобілів Nissan LEAF та електрокара Porsche Taycan. З інших призів – бонусні сертифікати від Comfy і 500 мобільних батарей.

Схожі статті