(Відео) Пугачова поставила в ступор жителів села Грязь: разом з дітьми вийшла у лосинах в місцевий магазин

Максим Галкін і Алла Пугачова вже давно живуть за містом, де місцеві жителі нерідко зустрічають зірок в окрузі в абсолютно домашньому вигляді.

Помпезний замок Максима Галкіна і Алли Пугачової розташований в підмосковному селищі Грязь. Примадонна звикла до розміреного заміського життя, тому не цурається робіт в саду чи на городі. Як виявилося, співачці навіть нічого не вартує вийти за межі свого маєтку, щоб сходити з дітьми в сільський магазин за покупками.

Максим Галкін і Алла Пугачова
Максим Галкін і Алла Пугачова

Так, в Інстаграмі Максима Галкіна з’явився новий сімейний ролик, на якому Алла Борисівна в червоному спортивному костюмі з лосинами і кофтою, без макіяжу і з творчим безладом на голові проводила внучку Клаву та сина Гаррі до місцевого будівельного магазинчика.

Алла Пугачова разом з онучкою і сином вийшла в магазин
Алла Пугачова разом з онучкою і сином вийшла в магазин

Поки спадкоємець Пугачової і Галкіна вибирав інструменти, його знаменита мама розглядала асортимент насіння – як звичайнісінька пенсіонерка.

У підписі до відео гуморист назвав сина хазяйновитим, з чим погодилися і безліч коментаторів:

  • “Чудовий хлопець росте”;
  • “Який самостійний, все сам намагається зробити!”;
  • “Діти класні, абсолютно ніякого пафосу”;
  • “Які ви молодці! Правильно виховуєте дітей”;
  • “На місці продавця я б дар мови втратила”;
  • “Мужик вдома буде!”, – пишуть підписники.

Особливо шанувальників вражає те, що при всіх своїх безмежних можливостях Максим і Алла виховують двійнят Лізу та Гаррі скромними і не розпещеними. Це дійсно гідне поваги.

Гаррі та Ліза Галкіни
Гаррі та Ліза Галкіни

А якщо хочете подивитися, як повністю виглядає замок Галкіна і Пугачової всередині та зовні, переходьте на YouTube-канал Одна минута і включайте наступне відео:

Схожі статті