Камалія побувала на батьківщині Захура і познайомилася з його ріднею: свекруха потрапила у сімейний фотозвіт

Найбагатша співачка України Камалія може похвалитися ідеальною родиною – забезпечений чоловік, чудові діти, батьки під боком. А що відомо про свекрів артистки?

Публіка дуже любить пару Камалії та Мохаммада Захура за те, що вони не ігнорують питання про сімейне життя і охоче розповідають, як їм живеться одне з одним у шлюбі. Сама зірка регулярно публікує в соціальних мережах нові фото і відео, посвячуючи шанувальників у подробиці повсякденності.

Будинок Камалії та Захура
Будинок Камалії та Захура

Всі, хто підписаний на Інстаграм Камалії, знають, що її мама Інна Петрівна Шмаренкова живе в розкішному будинку дочки і зятя, допомагаючи їм справлятися з дітьми. Пара виховує дівчат-двійнят Арабеллу і Мірабеллу.

Камалія разом з мамою Інною Петрівною, чоловіком Мохаммадом Захуром та їхніми доньками Арабеллою і Мірабеллою
Камалія разом з мамою Інною Петрівною, чоловіком Мохаммадом Захуром та їхніми доньками Арабеллою і Мірабеллою

Зі своєю бабусею по татовій лінії сестри теж знайомі. Подружжя кілька років тому влаштувало сімейну подорож на батьківщину Захура до Пакистану, де і провели час з його рідними.

Співачка, звичайно ж, поділилася з фанатами невеликим фотозвітом з поїздки. Так, на її особистій сторінці у Фейсбуці можна знайти фото свекрухи з дівчатками в традиційному вбранні:

“Пакистанська бабуся нескінченно рада зі своїми онучками”, – підписала кадр Камалія.

Pakistani grandma is extremely happy to see her granddaughters.Пакистанская бабушка бесконечно рада со своими внучками.

Опубликовано Kamaliya Воскресенье, 7 января 2018 г.

Важко не помітити, що Інна Петрівна виглядає набагато молодше за сваху. Втім, це й не дивно, враховуючи 22-річну різницю у віці між артисткою і Захуром – їй зараз 44, а йому майже 67.

Прихильність свекрухи Камалія заробила прийняттям ісламу заради коханого чоловіка. Мохаммад, в свою чергу, поступився для неї деякими суворими правилами, які передбачає його віра. Більше цікавого про життя співачки дивіться у відео нижче:

spot_img

Схожі статті