У Софії Ротару “закінчилися гроші”: після сліз через відсутність доходів пішла на крок, який обурив фанатів

Софія Ротару негарно вчинила, за думкою фанатів.

Українська співачка Софія Ротару завжди зберігала свою репутацію патріотки та закоханої в українську культуру виконавицю. У зірки безліч пісень виконано саме українською мовою, особливо найперші мелодії. Втім, всьому приходить кінець і здається, що Софія Ротару здобула інший статус в очах українців. В чому ж справа?

У Софії Ротару налічуються хороші доходи

Не так давно співачка скаржилася, що давно не мала можливості вийти на сцену через пандемію та карантинні обмеження. Коли артистка розповідала про це журналістам, на її очах наверталися сльози. Софія Михайлівна скучила за глядачами, мікрофоном та концертами. І звісно ж її доходи також серйозно зменшилися.

А днями стало відомо, що Софія Ротару виступить на фестивалі “Нова хвиля” в Сочі, а на наступний день – на концерті до Дня Незалежності України. Українські фанати співачки обурені.

Скріншот коментарів під публікацією про виступи Софії Ротару

Відзначимо, до 2014 року “Нова хвиля” проходила в Юрмалі. З 2015 року фестиваль проходить в Сочі. Його перенесли в Росію в зв’язку з забороною в’їзду до Латвії багатьом російським виконавцям.

Варто відмітити, що бізнес Софії Михайлівни також потерпів фіаско. Її готель “Вілла Софія”, який знаходиться у Криму потерпів серйозні збитки і досі закритий. Поговорюють, що майно виставили на продаж. Втім, піар менеджер артистки навідріз заперечує ці плітки. Мовляв, готель належить співачці і буде належати надалі.

Схожі статті