Зірки, які обірвали зв’язок з батьками і не збираються миритися: Тіна Кароль, Ектор Хіменес-Браво та інші

У житті стаються різні ситуації, і іноді навіть знаменитості змушені відмовитися від родини, щоб бути щасливими.

Тіна Кароль

Тіна Кароль з братом і мамою
Тіна Кароль з братом і мамою

Батьки Тіни Кароль живуть в Києві. Однак спілкуються зі своєю зірковою дочкою вкрай рідко. Батьки Тіни Кароль, Григорій та Світлана – люди старого, радянського загартування і вони не підтримують дочку у виборі професії, а іноді і соромлять за її вчинки. Тому відносини у них складні. Але онук Веніамін дуже любить бабусю і дідуся і пару раз на рік вони бачаться.

Варто відмітити, що батько співачки потрапив гучний скандал пов’язаний з неправомірними діями у сфері нерухомості. Тоді Тіна Кароль запевнила журналістів, що не спілкується з батьком.

Ектор Хіменес-Браво

Ектор Хіменес-Браво
Ектор Хіменес-Браво

Цьогоріч всесвітньовідомий колумбійський шеф-кухар Ектор зізнався журналістам, що не спілкується з батьком і не бажає його знати. Справа в тому, що той неодноразово вдавався до фізичного, морального та економічного насилля, а також до тиранії по відношенню до мами кулінара. Син та батько не бачилися багато років.

Слава Камінська

Слава Камінська
Слава Камінська

Відома українська співачка Слава Камінська з самого дитинства росла у неповній родині. Батько дівчинки пішов з сім’ї і не залишив їй ніякого шансу стати улюбленою донькою. Згодом артистка неодноразово бачилася з чоловіком, але не намагалася налагодити з ним стосунки. Чоловік помер у цьому році.

Анастасія Самбурська

Анастасія Самбурська

Зірка серіалу російського виробництва “Універ” Анастасія Самбурська розповіла в ексклюзивному інтерв’ю, що взагалі не спілкується з батьками і не збирається налагоджувати зв’язок з людьми, які все життя її принижували, били та не давали підняти голови.

Схожі статті