Кондратюк не спілкується з росіянами: треба бути весь час напоготові

Відомий продюсер Ігор Кондратюк заявив, що війна з ворогами України відбувається скрізь, не тільки в зоні бойових дій.

Відомий український ведучий, продюсер і шоумен Ігор Кондратюк заявив, що з 2014 року припинив спілкування з росіянами. Також популярний ведучий впевнений, що війна з Росією відбувається повсюди, а не лише на фронті на Донбасі.

Про це він сказав в інтерв’ю “Факти” з нагоди прем’єри нового серіалу “Доброволець”. Режисером кінострічки виступив Ахтем Сеїтаблаєв, а продюсером картини став Ігор Кондратюк.

“Доброволець” – це історія про добровольця Дмитра, який разом з друзями-бійцями допомагає зупинити СБУ терористів, які планують вчинити теракт в Києві. Головного героя зіграв актор, атовець Олег Шульга. Серіал знятий у жанрі бойовик.

Однак в серіалі є і приховані сенси. Кондратюк підкреслив, що варто бути завжди напоготові. Адже в березні 2014 року дехто вважав, що українці – це такі собі наївні мирні люди і у нас нейтральна держава. Натомість “отримали велику дулю”.

Серіал «Доброволець»
Серіал «Доброволець»

«І треба мати мізки, щоб зрозуміти: те, що трапилося було не маячком, а великим трагічним уроком, який привів до величезного числа жертв і втрати територій», – резюмував Кондратюк.

Коли ведучому поставили запитання щодо популярної інтелектуальної гри “Що? Де? Коли?”, гравцем якої продюсер колись був, він здивував відповіддю. Відомо, що команда Кондратюка навіть колись здобула “Кришталеву сову”. Нещодавно клуб святкував 45-річний ювілей, тому продюсера спитали, чи привітали його з цією знаковою подією.

Кондратюк відповів, що ні з ким із колишніх гравців не підтримує настільки тісні стосунки. Адже, признався відверто, з 2014 року з росіянами фактично не спілкується.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.