Леся Нікітюк заговорила про вагітність: телеведуча пішла на відчайдушний крок заради бажаного малюка

Леся Нікітюк здивувала витівкою на відпочинку. Зірка мріє стати матір'ю?

Леся Нікітюк — найвідоміша холостячка України. Окрім того, найвпливовіша людина в соціальних мережах після Президента. Такий успіх по зубах не кожному. Але яка його ціна?

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

Через те, що більшість часу телеведуча присвячує своїй професії, в неї є проблеми в особистому житті. Лесю Іванівну все ніяк не кличуть під вінець, а сама тележурналістка приховує усе, що може були пов’язано з особистим. При цьому своїх батьків та родичів показує фанатам без проблем.

Леся Нікітюк мріє завагітняти?

Телеведуча активно жартує над своїм сімейним статусом та з того, що всі її родичі мріють про те, щоб вона вийшла заміж. Зірка глузує, розігрує, іронізує, тощо, та хто знає, що насправді коїться з почуттями молодої інки через цей неймовірний тиск?

Нещодавно на особистій сторінці Лесі Нікітюк в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, у який вона постала сидячи на “троні вагітності”.

Скріншот сторінки Лесі Нікітюк

Чи мала на увазі Леся те, що мріє завагітніти — знає тільки вона сама. Але натяк виявився доволі прозорим. Але одне відомо точно: якщо знаменитість народить малюка, то її фанати будуть не в собі від щастя.

Нагадуємо, що не так давно знаменитість розповіла про те, що перебуває у стосунках з чоловіком вже два роки. Та на превеликий жаль, зірка не відкриває жодних деталей про роман. Подейкують, що пара вже розірвала стосунки.

Сподіваємося, що Леся зможе реалізувати усі свої плани та мрії.  І якщо вона мріє вийти заміж, то зможе зробити це найближчим часом.

Схожі статті