Олександр Еллерт одружується після розриву з Ксенією Мішиною? Гуморист показав обручку на безіменному пальці

Олександр Еллерт не на жарт заінтригував аудиторію новою світлиною.

З моменту розриву екс-холостякчки, акторки Ксенії Мішиної та її обранця Олександра Еллерта не прошло й місяця. Усі фанати плекають надію, що зіркова пара зможе помиритися. Навіть Григорій Решетник запевнив глядачів, що сварка між знаменитостями буде продовжуватися недовго, і Ксенія з Олександром знову будуть разом. Та здається, що самі зірки цієї думки зовсім не розділяють.

Григорій Решетнік, Олександр Еллерт і Ксенія Мішина у пост-шоу Як вийти заміж
Григорій Решетнік, Олександр Еллерт і Ксенія Мішина у пост-шоу “Як вийти заміж”

Ксенія активно ділиться драматичними висловами та цитатами, а Олександр у відповідь глузує над нею. Обидва задіяні У різноманітних проектах і зовсім не маю часу на романтику. Більш того, Ксенія повідомила, що переїхали на іншу квартиру.

Олександр Еллерт одружується

Нещодавно на особистій сторінці гумориста в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, у якій він постав у класичному костюмі та з обручкою на безіменному пальці.

Скріншот сторінки Олександра Еллерта

Вочевидь, знаменитість і сам не помітив, як засвітив обручку фанатом.

Варто відмітити, що велика кількість користувачів мережі не вірить у щирість стосунків пари, і притримується версії, що акторка та гуморист притримувалися пунктів контракту з телеканалом “СТБ” і грали на публіку. Цю версію підживлює той факт, що Ксенія відписалася від партнера та видалила всі фотографії з ним ще за місяць до офіційного розриву. Коментарів щодо вченко Мішиної аудиторія так і не отримала.

Сподіватимемося, що зіркова пара була таки щира з фанатами, а розрив не був ініційованим одним з партнерів, а обопільним.

Схожі статті