Леся Нікітюк та Сергій Притула будуть разом: зірка відповіла на питання підписниці про їхні стосунки

Леся Нікітюк вразила користувачів мережі новим відео.

Леся Нікітюк вже багато років залишається незмінною партнеркою Сергія Притули. Між знаменитостями запальні стосунки, які наче межують між дружбою та конкуренцією. Ідеальний формат для “Нового каналу”, який шукав саме такий тандем. Завдяки успішній кар’єрі на телебаченні, яку допомогли Лесі побудувати “Орел та Решка” і “Хто зверху” вона стала другою найвпливовішою людиною в Україні.

Леся Нікітюк та Сергій Притула будуть разом

Леся Нікітюк часто ділиться на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram різноманітними смішними роботами фанатів, заголовками журналістів та іншими жартами, які пов’язані з її особистістю та діяльністю. Але навіть Нікітюк можна здивувати.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

Так, зірка вирішила опублікувати в особистому мікроблогу “болт дня”. Ним виявилася ворожка, яка відповіла на питання фанатки Сергія та Лесі, чи будуть вони разом. Ворожка вирішила ощасливити жінку і відповіла, що однозначно “так”, вони будуть зустрічатися.

Скріншоти сторінки Лесі Нікітюк

Леся Іванівна утрималася від живих коментарів, залишаючи відеоролик на осуд людей.

Нагадуємо, що зірка незаміжня, не має дітей і строго охороняє своє особисте життя. Хоча інколи телеведуча не може втриматися та розповідає деякі деталі своїх стосунків. Відомо, що вона перебувала у стосунках з невідомим майже 2 роки. Про це вона проговорилася під час запису відео з Олею Поляковою. Також є інформація, що в неї був роман з сусідом по будинку. Подейкують, що Леся навіть збиралася заміж, але з невідомих причин плани зірвалися, а пара розійшлася.

Схожі статті