Екс-холостячка Ксенія Мішина не витримала розлуки з Еллертом: “Щастя залежить від нас з Сашею”

Українська акторка і головна героїня першого сезону романтичного реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина після розставання з Еллертом заговорила про самотність.

На проєкт Ксенія Мішина йшла за коханням, і його вона знайшла в обличчі сценариста студії “Квартал 95” Олександра Еллерта. Закохані з’їхалися незабаром після фіналу і відкрито будували плани на спільне майбутнє, поки зірка серіалу “Кріпосна” раптом не повідомила про те, що вони більше не пара.

Конкретних причин такого рішення Ксенія розкривати не стала, Олександр теж ясності не вніс, але ситуацію зі свого боку прокоментувала людина, яка бачила зародження їхніх почуттів з самого початку – ведучий “Холостячки” Григорій Решетнік.

Григорій Решетнік, Олександр Еллерт і Ксенія Мішина у пост-шоу Як вийти заміж
Григорій Решетнік, Олександр Еллерт і Ксенія Мішина у пост-шоу Як вийти заміж

Незважаючи на розлучення, екс-пара не видаляє спільні фото з соцмереж, і продовжує виходити на зв’язок з шанувальниками, нехай і порізно.

На цей раз Мішина вирішила пофілософствувати на тему самотності і зізналася, що раніше її боялася:

“Колись давно я теж боялася цього моменту. Одна. Але чим більше в моєму житті ставало людей, які давали мені щиру любов, необов’язково до мене, до природи, до Бога, інших, – тим легше ставало переживати ці моменти. Хм… Одна. Не так вже й погано. Приходжу додому. Всі лякали холодом стін і відразливою відсутністю, але я не відчуваю страху. Значить це прекрасне, м’яке, величезне ліжко тільки для мене. Непогано. Тиша. Жадібно слухаю її. Гей, самотність, а ти не такий монстр, яким я раніше тебе уявляла, яким нав’язує тебе суспільство”, – пише актриса.

Вона впевнена, що на самоті народжується творчість і справжній ти.

У коментарях підписники знову повернулися до теми розставання Мішиної і Еллерта:

  • “Незрозуміло, навіщо була на проєкті, якщо так комфортно на самоті. Навіщо парні татуювання і зізнання у коханні, а через тиждень поставити крапку?”;
  • “Та помиріться вже. Чого страждати? Чи всі горді? І нещасні”;
  • “Пройде час, і ви зрозумієте, що нас Бог створив не для самотності, а кохати і бути коханими, жити для рідних тобі людей, і ви вже давно самотні – повинні були це зрозуміти, Ксенія. Я була разом з вами щаслива, коли поруч був Саша. А тепер боляче – ви не змогли це зберегти. Якщо була любов, то вона не могла так просто піти. Будьте щасливі”.

Ксенія не промовчала у відповідь на останній коментар і написала:

“Шкода, що ваше щастя залежить від нас із Сашею”.

Коментарі під публікацією Ксенії
Коментарі під публікацією Ксенії

Схожі статті