Вагітна Катя Осадча позувала в роздільному купальнику: живіт вже такий, що ось-ось народить донечку (ФОТО)

Відома українська телеведуча Катя Осадча вагітна і готується до народження третьої дитини. Судячи з розміру живота, трапиться це з дня на день.

Вперше мамою Катя Осадча стала в шлюбі з бізнесменом і політиком Олегом Поліщуком, коли їй було всього 19. Зараз її старшому синові Іллі майже 19. Другу дитину, теж хлопчика, якого назвали Іваном, ведуча програми “Світське життя” народила у 2017-му незабаром після весілля з шоуменом Юрієм Горбуновим.

Сини Каті Осадчої
Сини Каті Осадчої

Зараз щаслива пара готується до чергового поповнення в сімействі, але стать майбутньої дитини вони не розкривають. Втім, в мережі щосили будуються припущення з цього приводу – багато хто впевнений, що у зіркового подружжя буде дівчинка.

Втретє вагітна Катя Осадча
Втретє вагітна Катя Осадча

Нещодавно Катерина разом з молодшим сином повернулася з відпочинку в Туреччині, тому в її телефоні залишилося чимало відпускних фото. Одним з них зірка вирішила поділитися вже з дому.

Так, в Інстаграмі Каті Осадчої з’явився кадр на тлі басейну без макіяжу в чорному роздільному купальнику і з лаконічними прикрасами на шиї. Майбутня матуся ніжно приобійняла вагітний животик, що додало знімку особливою чуттєвості:

“Вигорівші брови, тонна кавуна і кілометри відкритої води – відпустка вдалася. А ви вже були у відпустці, чи тільки збираєтеся”, – написала телеведуча у підписі.

Коментатори не тільки поділилися своїми планами, а й обсипали дружину Юрія Горбунова компліментами:

  • “Яка ж ви красуня. Вагітність вам дуже личить”;
  • “Катюня, у Вас такі гарні, живі, розумні очі, що ніхто не побачив вигорівших брів!”;
  • “Дякую, що ви не намагаєтеся себе прикрасити. Ви просто чудова”.

Схожі статті