Руслан Сенічкін переключився з Барбір на Нелю Шовкопляс: ведучі “Сніданку” розгромили студію палкими танцями

Руслан Сенічкін та Неля Шовкопляс влаштували запальні танці прямо в студії "Сніданку з 1+1". Схоже, що колег пов'язує не тільки робота.

Вже багато років українців будять вранці енергійні і харизматичні ведучі програми “Сніданок з 1+1” Руслан Сенічкін та Людмила Барбір, однак цей тандем розділила Неля Шовкопляс.

На телебачення кожен з них потрапив по-своєму. Руслан почав кар’єру на одному з місцевих каналів Дніпра, звідки він родом. Тоді інтернет тільки почав розвиватися, і йому запропонували вести рубрику про комп’ютери. Згодом він доріс до ведучого фінансово-економічної програми на обласному ТБ.

З переїздом до Києва Сенічкін влаштувався на радіо, але пізніше пройшов кастинг ведучих новин. Після роботи на К1 та Інтері Руслан все кинув, оскільки був розчарований професією, однак на прохання друзів він сходив на проби вечірнього розважального шоу для 1+1. Цікаво, що спочатку кандидатура Сенічкіна не підійшла, але керівництво каналу подивилося на нього під іншим кутом і запропонувало вести “Сніданок з 1+1”.

Руслан Сенічкін
Руслан Сенічкін

Людмила потрапила на ТБ у 2013 році. На той момент вона працювала в театрі і активно знімалася в кіно. Дізнавшись про кастинг в “Сніданок”, Барбір просто вирішила спробувати і пройшла всі три тури:

“Пам’ятаю, як разом з друзями святкували день народження мого сина Тараса, йому виповнився рік. І в той самий день зателефонувала продюсер проекту і повідомила, що мене затвердили”.

Людмила Барбір
Людмила Барбір

Шовкопляс прийшла на телебачення із зовсім іншої сфери. Вона була маркетологом, а її чоловік Владислав – вчителем біології. Виховуючи двох маленьких дітей, подружжя в певний момент зрозуміло, що на їхні зарплати не проживеш. Влад самостійно освоїв професію айтішника, завдяки чому вони зірвалися в столицю, де Неля пройшла курси телеведучих. За її словами, це було не заради грошей, а заради задоволення:

“Коли ми вже переїхали до Києва, я пішла на курси у Вищу школу Media & Production, потім проходила стажування на проектах  “Модель XL” і “Танці з зірками” (була адміністратором зірок). А потім мене обрали в якості ведучої “Сніданку”.

Неля Шовкопляс
Неля Шовкопляс

Колеги по ранковому шоу підтримують теплі дружні стосунки, хоча Руслану і Людмилі не перестають приписувати роман, так само як і Нелі з її партнером Єгором Гордєєвим. І це незважаючи на те, що жінки в цих телепарах заміжні. Втім, всі уявлення про особисте життя зірок “плюсів” перекреслив новий пост Сенічкіна в Інстаграмі.

Ведучі Сніданку з 1+1 Руслан Сенічкін, Людмила Барбір, Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв
Ведучі Сніданку з 1+1 Руслан Сенічкін, Людмила Барбір, Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв

Так, на опублікованому відео він міцно обійняв Шовкопляс та влаштував з нею палкі танці прямо на очах у знімальної групи:

“Ледь не розгромили студію. Розділені відпустками, так скучили одне за одним”, – підписав публікацію Руслан.

У коментарях ведучим тут же запропонували одружитися, що зовсім не дивно – як пара вони чудово виглядають разом.

Коментарі під публікацією Руслана
Коментар під публікацією Руслана

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.