Віктор Павлік та його молода дружина Репяхова охрестили сина Михасика: як виглядають нові куми артиста?

Віктор Франкович обрав кумів та охрестив Михайла. Як це було, читайте у статті.

Тиждень тому молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова зізналася, що вони з зірковим чоловіком збираються охрестити новонародженого хлопчика. Ця новина неабияк спантеличила аудиторію, яка прекрасно знає, що Віктор Франкович не є православним.

Більш того, сама концертний директор вважає за краще надавати вибір дитині, яка можливо згодом і не буде рада тому, що її охрестили. Катя дала зрозуміти: цій процедурі нарада, але глава родини настояв.

Скріншоти особистої сторінки Каті Репяхової

Хто стали кумами Віктора Франковича?

Охрестили Михайла Вікторовича люди, які не мають жодного відношення до шоу-бізнесу. Так, хрещеною матір’ю малюка стала Вікторія Хорват, а ім’я хрещеного батька залишилося в таємниці.

Скріншоти сторінки Каті Репяхової

Варто відмітити, що Катя та Віктор Франкович обрали для цієї події українські вишиванки. Куми, у свою чергу, утрималися від патріотичного настрою і просто обрали святкові образи.

Скріншоти сторінки Каті Репяхової

Після хрещення усі родичі маленького Михайло зібралися за спільним столом у ресторані. Меню було доволі вишуканим, а свято проведено за усіма традиціями. Як з’ясувалося пізніше, Михайло отримав від хрещеної матері прекрасний подарунок — теплу ковдру.

На превеликий жаль, родина Павліків так і не змогла пояснити, чому ж артистові настільки необхідно, щоб його дитина була охрещена, якщо сам він не має відношення до православ’я. Сподіваємося, що дуже скоро Катерина розповість, з яких міркувань Віктор Франкович пішов на цей крок, адже релігійне питання — велика відповідальність.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.