“Відсутність коштів… Нібито”: Ольга Горбачова обурила мережу висловами про бідність та безгрошів’я

Ольга Горбачова вирішила поділитися своїм досвідом та розповісти людям, які не можуть собі дозволити розкішні автомобілі, що вони роблять не так.

Два тижні тому українська співачка та дружина продюсера Юрія Нікітіна повідомила про те, що завершує творчу кар’єру. У честь події вона зробить завершальний тур містами України.

Ставлення Ольги Горбачової до грошей

Співачка часто ділиться не тільки планами на кар’єру та деталями особистого життя. Ольга обожнює розповідати особисті висновки і давати поради іншим стосовно романтичних стосунків, фінансового положення, тощо. Так, нещодавно їй вдалося не на жарт здивувати своїх підписників висловлюваннями, які стосувалися тих, хто не може собі дозволити придбати розкішну автівку.

Скріншоти сторінки Ольги Горбачової

“Базова причина, з якої ми відмовляємося від предметів розкоші — відсутність коштів… Нібито. Але частіше за все вона ілюзорна, і якщо розділити гроші на частини, то виявиться, що коли немає грошей придбати, наприклад. кабріолет, то вони є, щоб його орендувати на добу. Я можу зробити висновок зі свого дорослого життя, у якому не було проблем з грошима, що більшість благ я сама затискала внутрішніми межами, а не реальною відсутністю грошей. З причини під назвою “все і так нормально” немає можливості для фінансового зросту”, – розповідає співачка знаходячись за кермом.

Також Ольга Горбачова вирішила, що вона знає, звідки ж саме береться бідність. У цьому питанні вона дала світовим політикам та досвідченим економістам фору.

“Бідність живе в свідомості. І перекриває доступ до процвітання. Самий великий стрибок до багатства відбувається не з тисячі до мільйону, а від того, щоб дозволити собі витратити тисячу на те, до коштує мільйон”, — відрізала зірка.

Схожі статті