Співачка МакSим вийшла з коми та опублікувала звернення до фанатів: у мережі запідозрили, що це пише не вона

Артистка МакSим більше місяці провела у медикаментозному сні. Зараз вона вже прийшла до тями, але фанати запідозрили її в обмані.

Майже все літо провела співачка Марина Максимова у комі. 11 червня їй стало погано. Довелося навіть скасувати виступи. Вона потрапила у лікарню з діагнозом пневмонія, але згодом виявилося, що ситуація набагато складніша: легені були уражені, страждала печінка, а у медиків з’явилися підозри на коронавірусну інфекцію.

Востаннє на зв’язок Марина вийшла 15 червня, де показала фанатам, що лежить у лікарні під крапельницями. Після цього наступила у її житті затяжна пауза.

Представники співачки казали, що стан дуже у неї дуже тяжкий. Не справлявся навіть апарат штучної вентиляції легень. Лікарі давали мінімальний шанс на одужання Марини. Втім, зірка виявилася справжньою щасливицею!

Сьогодні вона вже не просто отямилася, а навіть вийшла на зв’язок з прихильниками. В Інстаграмі показала світлину давню, але з дуже щирим та позитивним дописом.

“Всім привіт, я знову з вами!
В першу чергу хочу подякувати за величезну підтримку всіх тих, хто щиро переживав за мене весь цей час”, – написала натхненно співачка.

Вона подякувала лікарям та прихильникам. Втім, у мережі закралися сумніви на рахунок того, чи дійсно з фанатами спілкується сама зірка. У телеграм-спільноті “Anton S Live”, де висвітлюється світське життя, учасники здивувалися, як так артистка, яка довго була у комі, про яку говорили, що відмовляють органи, так легко взяла в руки телефон та ще й написала такий довгий текст. Люди згадували досвід знайомих та наголошували, що після коми пацієнт вчиться заново жити.

Фанати сумніваються

У коментарях до новини написали:

  • Якось це все підозріло
  • Ага, вийшовши з коми – пост в Інстаграм строчить, якось не віриться
  • А ви не думали, що вона диктувала?

Схожі статті