(Відео) Максим Галкін показав, як виглядає село Грязь, де стоїть його замок: навіть тротуарів немає

Максим Галкін та Алла Пугачова відбудували собі справжній палац. Та місцевість, де проживає пара відрізняється від королівських стандартів.

Про замок Максима Галкіна та Алли Пугачової гриміли всі ЗМІ свого часу. Примадонна з коханим вирішили побудувати собі багатоповерховий маєток у середньовічному стилі. Величезна територія добре охороняється, а внутрішнє убранство з дорогих порід дерева, позолоти дійсно вражає. Легенди можна складати про їх будинок.

Замок Галкіна та Пугачової

Та що коїться за кам’яним муром цього величезного палацу? Нещодавно Максим Галкін показав, як він з родиною мандрує до місцевого магазинчика. У відео можна розгледіти краєвиди селища Грязь.

Гаррі вимушений йти обабіч дороги, де немає тротуару. Саме дорожне полотно виглядає відносно новим, але по темних плямах на ньому можна здогадатися, що нещодавно тут латали яму. Праворуч від хлопчика стоїть невеличкий парканчик.

Так, на перший погляд, і не сказати, що дитина іде у магазин в елітному селищі, де живе сама Примадонна.

Варто зазначити, що багатьох здивувало рішення Пугачової поїхати у це селище. Ще з початку ХХ сторіччя Грязь налічувала до 200 мешканців, а у 2006 році чисельність скоротилася до 126 чоловік.

Окрім Алли Борисівни з родиною, тут немає більше зіркових котеджів. Цікаво, що знаменитості не гребують спілкуванням з місцевими мешканцями. У Гаррі та Лізи тут є друзі, які інколи заходять у гості до зіркової родини. Та частіше малюків відправляють грати на спільний дитячий майданчик.

Виїжджають звідси зірки на своїх розкішних автівках.

Схожі статті