Як Дмитро Гордон виглядав у молодості 30 років тому: не лисий, а з густою бородою і шевелюрою (ФОТО)

Український журналіст і телеведучий Дмитро Гордон показав шанувальникам архівний знімок 30-річної давності, коли він ще ходив з густим волоссям на голові.

Дмитру Гордону вже 53, а більшість фанатів звикли бачити його лисим і начисто виголеним. Однак так було не завжди. На своїй сторінці в Інстаграмі герой нашої сьогоднішньої статті похвалився чорно-білим кадром, зробленим в далекому 1991 році – цілих 30 років тому.

Як не дивно, але тоді журналіст носив пишну шевелюру і густу бороду. Випереджаючи запитання підписників, Дмитро уточнив – це не перука і не фотошоп:

“Волосся на голові і борода справжні. Київ, 1991 рік”, – підписав публікацію Гордон.

Шанувальники оцінили незвичний образ знаменитості і обсипали його компліментами. Втім, без іскрометних жартів не обійшлося, адже журналіст вміє над собою посміятися:

  • “Дмитро, а лисина у вас зараз справжня?”;
  • “Гордон з волоссям і бородою, тепер ти точно бачив все”;
  • “Я думав ви народилися вже лисим”;
  • “Ох вже цей розумний єврейський погляд”;
  • “Схожий на американського шпигуна тих років”;
  • “Вау! Вам дуже личить борода”, – пишуть коментатори.

До речі, свій імідж Дмитро змінив у 1997 році по приходу з армії. Якраз тоді він почав лисіти, через що сильно комплексував і навіть якось намагався зачісувати залисину. Але потім друг журналіста Олександр Розенбаум підтримав його і сказав, що лисий чоловічий череп завжди гарний. На наступний день Гордон поголився.

Дмитро Гордон
Дмитро Гордон

Спочатку він шкодував про це, але вже багато років не шкодує і йому так подобається:

“По-перше, економія на гребінцях. По-друге, коли вітер – не треба розчісувати розпатлане волосся. По-третє, не треба стригтися. Але правда є мінус – треба голитися. Ну тобто все одно плюсів більше”, – розповідав Дмитро, коли відповідав на запитання шанувальників.

Схожі статті