Альбіна Джанабаєва натякнула, що молодша дитина остаточно зробила її домогосподаркою: про сцену вже забула?

Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе нещодавно стали щасливими батьками чудової донечки. З появою дитини, пара поринула у вир проблем першого року немовляти.

У народі кажуть, що найтяжчий рік для батьків немовляти – перший. Тут доводиться адаптуватися абсолютно до всього нового та кардинально змінювати режим дня. Також матусям можна забути про фаст-фуд, міцні напої, адже малятко має отримувати тільки здорове молочко.

Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе
Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе

Все це вже подружжя проходило, адже на двох мають 6 дітей. Наймолодша донечка з’явилася у 2021 році на День космонавтики.

Альбіна жартома ставиться до нового досвіду материнства. Вона прекрасно пам’ятає і безсонні ночі, і відсутність вільного часу. Так одну із ситуацій вона обіграла у новому відео.

“Історія одного побачення”, – так підписала нове відео співачка.

Спочатку вона з чоловіком активно збирається: Альбіна одягає вишукану вечірню сукню, робить елегантний макіяж, а Валерій вбирається у смокінг. Та, виявляється, йти на побачення їм недалеко – на власну кухню, адже слід дивитися за немовлям, яке лишилося спати у сусідній кімнаті, давши батькам трохи часу побути у тиші.

Та дитячий плач перериває всю романтичну атмосферу і обидва стрімголов несуться до своєї крихітки. Невідомо, чи допомагають няні цій зірковій мамі.

Все одно екс-віагрянка не приховує, що хоч і втомлюється через постійні турботи, але від того менше не стала любити свою донечку.

“Щастя. Дякую дорогі всі за привітання і побажання. Вони дуже зігрівають”, – пише Альбіна.

Що ж побажаємо наснаги цій досвідченій матусі.

Схожі статті