Світлана Лобода повернулася додому та вперше випустила пісню українською: насумувалася на чужбині

Світлана Лобода повертається в Україну і готується дати свій перший концерт тут за довгий час. Обіцяє презентувати трек українською мовою.

Світлана Лобода. Поп-діві, як і Ані Лорак довелося поїхати з України після 2014 року. Представники співачки заявляли на всі прохання прихильників приїхати і дати тут концерт, але менеджмент заявляв, що не хоче, аби фанати опинилися у небезпеці. Зірці не раз зривали концерти.

У минулому Світлана і вела програми на нашому телебаченні, і на Євробаченні представляла Батьківщину. Яким тепер співачка бачить розвиток в Україні – скоро дізнаємося.

Ефектний виступ Світлани Лободи на Євробаченні

Якщо Ані Лорак просто анонсувала свої виступи в Одесі, Лобода активно вже відвідує національні телеканали та дає інтерв’ю. У шоу “Ранок з Україною” зірка і розповіла про свої плани на випуск україномовної пісні.

Світлана Лобода

Співачка заявила, що довго шукала для себе українську пісню і цього року їй запропонували варіант, у якому вона відчула свою енергетику.

Світлана Лобода

Зірка настільки захопилася мелодією, що навіть вже встигла зняти відеокліп до нового треку. Презентувати пісню буде на концерті в Одесі.

Обкладинку для синглу також обрала дуже ефектною. Пісню назвала “Vogue”, що перекладається, як “Мода”.

Який сенс вкладала артистка у цей трек – дізнаємося незабаром.

Варто відзначити, що в Україні Лобода вже відносно давно. Вперше вона засвітилася на світлинах дружини Анатолія Анатоліча – Юлії, яка 2 тижні тому знову стала мамою.

Світлана тоді провела час з близькими на Київському морі.

 

Схожі статті