Поп-діва Тіна Кароль залишилася без невістки, на якій одружився її рідний брат: “По-справжньому зрадив”

В родині відомої української співачки Тіни Кароль настала криза. Схоже, у поп-діви більше немає невістки.

Тіна Кароль – не єдина дитина в сім’ї. Також у знаменитості є старший брат Станіслав Ліберман, який одружився на сестрі акторки Ірми Вітовської Наталії. В програмі “Світське життя” співачка зізнавалася, що досі дивується з того, що за сімейним столом бачить поруч з собою Ірму, адже сприймає її як зірку, незважаючи на те, що і сама вона зірка.

За словами Тіни, Станіслава вони приходили сватати в дім Вітовських всією родиною. Як любляча сестра, Кароль видивлялася, чи немає ніде захованого гарбуза, бо за традицією саме його батьки нареченої вручають нареченому, якщо той їм не сподобався.

Весілля Станіслава Лібермана
Весілля Станіслава Лібермана

Наталія та Станіслав живуть далеким від творчості життям – він володіє юридичною фірмою і працює адвокатом, вона займається криптовалютами. Пара виховує доньку Весту.

Тіна Кароль з племінницею Вестою
Тіна Кароль з племінницею Вестою

В обох також є сторінки в соцмережах, але якщо брат Тіни закрив її від загального доступу, то у сестри Ірми профіль відкритий. Жінка регулярно ділиться особистими фото і роздумами, а на цей раз вона ясно дала зрозуміти, що в шлюбі з Ліберманом настала серйозна криза.

Невістка Кароль опублікувала спільний знімок з донькою, в підписі до якого зробила звернення:

“Я хочу побажати кожній людині на цій землі – мужності. Мужності йти від тих, хто хоч раз тебе по-справжньому зрадив. Мужності не копатися в своїй пам’яті, завдаючи собі нові рани і віддаючи свою енергію тому, хто хоч одного разу смачно плюнув тобі прямо в душу. Мужності робити правильний вибір, не зариваючись боягузливо, по-страусячому у пісок з головою, ігноруючи знаки, які посилає тобі життя. Мужності любити тих, кого любить серце, і закривати його, якщо сам розлюбив чи тебе розлюбили. Мужності вставати з колін після кожного падіння і чекати, коли знову відростуть за спиною крила. Мужності посміхатися життю крізь сльози і бути готовим побудувати щастя навіть на руїнах розірваного на шматки серця. Мужності жити! Будемо жити далі…”.

Скріншот зі сторінки невістки Тіни Кароль в Інстаграм
Скріншот зі сторінки невістки Тіни Кароль в Інстаграм

У коментарях Наталю підтримала старша сестра Ірма Вітовська, яка написала: “Все буде добре, мала”. Схоже, в сім’ї поп-діви очікується болісне розлучення.

Коментар Ірми Вітовської
Коментар Ірми Вітовської

А якщо хочете дізнатися, що коїться в особистому житті самої Тіни Кароль, дивіться наступне відео:

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.