Камалія, Оля Полякова та інші зірки, які тримають дітей у суворій дисципліні: не хочуть виростити “мажорів”

Ми звикли думати, що зіркові діти від народження купаються у розкошах та вседозволеності. Та є і на естраді батьки, які не дозволяють своїм дітям зайвого.

Народився зі срібною ложкою у роті. Так можна сказати про багатьох дітей, які з’явилися у родинах знаменитостей. Ми знайшли 5 зірок, які не обмежують своїх синів та доньок, але й не дозволяють зайвого.

Камалія

Найбагатша співачка, виявляється досить суворою мамою. Її доньки мають ряд правил у будинку, а якщо їх порушують або погано навчаються, то можуть отримати на горіхи. Камалія не соромиться брати дітей на простий відпочинок з палатками.

Камалія разом з мамою Інною Петрівною, чоловіком Мохаммадом Захуром та їхніми доньками Арабеллою і Мірабеллою
Камалія разом з мамою Інною Петрівною, чоловіком Мохаммадом Захуром та їхніми доньками Арабеллою і Мірабеллою

Разом із цим дівчата пишно святкують дні народження і носять найкращі сукні.

Тіна Кароль

Сина поп-діви немає навіть у соціальних мережах. Навчається він у Великобританії та звикає до суворого етикету. Ніде Веніамін не був помічений у люксових брендових речах та не хизувався дорогезною технікою.

Тіна Кароль з чоловіком Євгеном Огіром та сином Веніаміно
Тіна Кароль з чоловіком Євгеном Огіром та сином Веніаміном

Оля Полякова

Співачка не приховує – вона для своїх доньок перший друг і порадниця. Втім, “дружба” з мамою не уберегла Машу від навчання на відпочинку. Відпустка-відпусткою, а донька Суперблондинки вивчала алгебру і геометрію на пляжі. Мама не дала прогуляти.

Оля Полякова з доньками Машею та Алісою
Оля Полякова з доньками Машею та Алісою

Марічка Падалко

Телеведуча “1+1” також ростить своїх дітей скромними. У них немає сторінок у соціальних мережах, а відпочивати їздять на не Мальдіви, а в Одеську область. При цьому, старшій дочці, яка вже підліток, Марічка обирає навіть скромні купальні костюми.

Донька Марічки Падалко

Алла Мазур

Навіть не стільки Алла, скільки життя привчило маленького Артема до відповідальності. Він став першою та надійною опорою своїй мамі у біді.

Алла Мазур з сином Артемом
Алла Мазур з сином Артемом

Схожі статті