Дмитро Коляденко зізнався, на що пішов заради возз’єднання з Іриною Білик: не може забути співачку

Дмитро Коляденко ніколи не соромився розповідати найвідвертіші деталі особистого життя.

Відносини Ірини Білик та Дмитра Коляденко досі здатні заінтригувати своєю неоднозначністю. Між зірками завжди є іскра, а вони не соромляться її демонструвати глядачам. Шоумен досі згадує роки, коли він крутив роман зі співачкою, і завжди відгукується про минуле з теплотою. Таким відносинам між колишніми насправді можна позаздрити.

Занадто особисті деталі

Ірина Білик та Дмитро Коляденко

Український співак і шоумен Дмитро Коляденко до того, як його стосунки зі співачкою Іриною Білик перейшли в більш близьку стадію, перевірився у медцентрі і два тижні чекав, коли результати аналізів будуть готові. Про це він розповів в ефірі телеканалу “Україна”. За словами знаменитості, такий вчинок свідчить про серйозність намірів пари.

“Ми вирішили, що якщо у нас любов, можна почекати і перевіритися. І мене її особистий водій відвіз в медичний центр, де я здав аналізи. Більш того, ми чекали результати 2 тижні. Уявляєте, наскільки все серйозно! Ми терпіли і нічого страшного. І заради кохання я готовий на все. Я просто не люблю през***ативи, тому беріг себе і партнерку. Я люблю, щоб було з любов’ю і без будь-якої хімії. Але для цього потрібно здавати аналізи і чекати результати”, – поділився зірка.

Варто відмітити, що у романі Коляденко та Білик були і погані моменти. Так, співачка зізнавалася, що обранець її бив під час стосунків. Також у парі були присутні ревнощі та пристрасті. Розрив для обох партнерів був дуже болючим, і спочатку зірки не могли помиритися після розлучення. Зараз між ними гармонія та ідилія.

Схожі статті