|
11.08.2021 13:03

Які зараз стосунки між Сергієм Притулою та Ольгою Фреймут? Телеведучий досі не вгамував свої почуття

Відносини між Сергієм та Ольгою давно припинилися, але фанатів досі цікавить, що між ними відбувається?

Багато років тому відносини давніх друзів Сергія Притули та Ольги Фреймут дали серйозну тріщину. Не дивлячись на здавалося б ідеальне взаєморозуміння, між знаменитостями неодноразово пробігла чорна кішка. Що сталося та які стосунки між ними зараз?

Почуття не вщухли

Сергій Притула та Ольга Фреймут

В одному зі своїх інтерв’ю Сергій Притула зізнався, що Ольга його дуже образила. Окрім того, що телеведуча покинула його напередодні зйомок, залишивши його без партнерки, так ще й поглузувала з його особистого повідомлення, виставивши на посміх підписникам.

Коли зірка привітав колишню партнерку з днем народження відеозверненням, Ольга обрізала його та виставила на публіку, ніби натякаючи на романтичні почуття Сергія до неї. Саме це і стало останньою краплею у стосунках знаменитостей.

Сергій Притула і Ольга Фреймут у “Хто зверху?”

Зараз вони не спілкуються. Судячи зі слів Сергія Притули, почуття образи досі його не покинуло. Варто відмітити, що в мережу довго блукали чутки про те, що Ольга Фреймут ледве не увела колишнього друга з родини. Їхній спільний товариш Олександр Педан також віддалився від Ольги, але не ігнорує її та намагається зберегти баланс.

Сергій Притула, Ольга Фреймут і Олександр Педан у Підйомі

Телеведуча у свою чергу робить вигляд, що нічого не сталося. Вона без тіні сумніву згадує колишнього партнера у розмовах з іншими та на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Хто зна, можливо колись їм вдасться знайти шлях до примирення та забути старі образи?