Як виглядає та де знаходиться єдиний спадкоємець Дана Балана: співак продовжує ховати сина від усіх

Дан Балан є татусем, але не любить про це говорити публічно.

Дан Балан входить у список тих зірок, які у будь-що захистять своїх дітей від публічності. Навідміну від своєї матері Людмили Балан, яка використала свою популярність і у відношенні дітей, молдавський мачо обрав абсолютно інший шлях.

Як виглядає син Дана Балана?

У шлюбі з моделлю Еллою Крупеніною у Дана Балан народився спадкоємець, якого назвали Алан. На даний момент хлопець вже має бути підлітком.

На превеликий жаль, фотографій дорослого сина Дана в мережі немає. Але фанати мають можливість побачити маленького сина виконавця.

Дан Балан з сином Аланом

Відомо, що певний час Елла перебувала разом зі спадкоємцем співака в Ізраїлі. Зараз вона ймовірно проживає у США.

Варто відмітити, що співак намагається уникати будь-яких запитань про дітей, колишню дружину і завжди робить наголос саме на професійній діяльності.

Дан Балан звернувся до прихильниць в честь свого дня народження
Дан Балан

Про нинішню обраницю співака достовірно нічого невідомо. Дан не затримується у стосунках і наче не воліє будувати довготривалі союзи.

Нагадуємо, що між Даном Баланом та Тіною Кароль нічого не було. Про це зізнався продюсер шоу “Голос країни” Володимир Завадюк. Чоловік назвав роман між знаменитостями штучними і наголосив, що це було зроблено для підняття рейтингів проєкту. Фанати відреагували на це зізнання дуже гостро, адже відчули себе обманутими.

У свою чергу, Тіна та Дан, поспішили виправдатися та пояснити, що не підтверджували стосунків і фактично ні в чому не провинилися. Подейкують, до за час зйомок у Дана були стосунки з харківчанкою Христиною, а Тіна проводила час з Ігорем Коломойським.

Схожі статті