“Рак-дурак відібрав”: Яніна Соколова написала листа ненародженій доньці, яким довела мережу до сліз

Українська телеведуча і журналістка Яніна Соколова вразила шанувальників до глибини душі своїм зворушливим зверненням до дочки, яку вона не зможе народити.

Онкологія є однією з найпоширеніших хвороб сучасного світу. Щорічно вона забирає мільйони життів, але героїня нашої сьогоднішньої статті на власному прикладі переконалася, що рак – не вирок.

Влітку 2018 року Яніна раптом відчула, що з нею щось не так, і зрозуміла, що необхідно найближчим часом звернутися до лікаря. Після прийому в лікарні журналістці діагностували гормональний збій на тлі проблем по-жіночому. Їй провели невелику операцію, взяли аналізи і почали лікування, яке повинно було стабілізувати стан.

Через два місяці симптоми знову дали про себе знати. Соколовій знову провели ту ж саму процедуру, але аналізи на цей раз вона вирішила здавати в іншій клініці, приватній. Коли прийшли результати, Яніна зрозуміла, що у неї онко. Виявилося, рак був ще при першому обстеженні, однак його провели неграмотно.

Яніна Соколова
Яніна Соколова

На щастя, через 7 місяців боротьби, 30 курсів променевої терапії, 4 хімії, втрату кількох органів і волосся Соколова увійшла в стан ремісії. Говорячи простою мовою, вилікувалася. Після такого непростого періоду Яніна вирішила створити проект “Я, Ніна” з метою допомогти хворіючим на рак людям, змінити ставлення соціуму до онкохворих, полегшити їхнє життя та бути щасливими.

До хвороби телеведуча стала мамою двох синів, у яких могла б з’явитися молодша сестра, якби не онкологія. Так, у себе в Інстаграмі Яніна Соколова написала лист ненародженій дочці, чим зворушила тисячі своїх підписників до сліз:

“У мене немає доньки. І біологічної ніколи не буде. Рак-дурак відібрав цю можливість. Але… Якби така можливість була, я би їй написала смс і попросила би, щоб вона прикріпила цей текст згори нашої переписки, щоб у важкі хвилини ніколи не забувала, що життя одне і тільки ми вирішуємо хто ми є, ким ми є і що ми в результаті від життя отримаємо”.

Журналістка написала, що не можна ніколи втрачати віру в себе, одружуватися варто тільки по любові, потрібно бути чесним перед собою та іншими. Також Яніна додала, що важливо знайти справу до душі, розвиватися, подорожувати, народжувати дітей, любити себе, не боятися змін і вміти прощати.

Схожі статті