Юля Зайка вперше показала свого коханого: після поразки в “Холостяку” та фейкового весілля нарешті щаслива

Юлія Зайка нарешті зізналася, що її серце зайняте!

Не так давно фіналістка романтичного шоу “Холостяк” Юлія Бельченко, яка більше знайома глядачу за псевдонімом Зайка, розважала усю Україну фейковим весіллям.

Богдан Юсипчук та Юля Зайка
Богдан Юсипчук та Юля Зайка

Так, дівчина разом з відомим українським телеведучим Богданом Юсипчуком розіграла аудиторію церемонію укладення шлюбу. Лише через добу стало відомо, що весілля було несправжнім, а лише маркетинговою компанією для майданчику для заходів. Варто відмітити, що реклама виявилася дієвою та доволі гучною.

У Юлії Бельченко є коханий

Юля Зайка та Михайло Заливако
Юля Зайка та Михайло Заливако

Після участі у романтичному проекті дівчина взагалі не освічувала особисте життя. Однак, після успішного обману з весіллям, Юлія вирішила показати підписникам, що її серце не вільне.

Так, на особистій сторінці дівчина в соціальній мережі Instagram з’явилося декілька фотографій, які дають зрозуміти підписникам, що у Бельченко вже є обранець.

Скріншоти сторінки Юлії Бельченко

Варто відмітити, що на безіменному пальці дівчини обручка. Обличчя обранця Бельченко вирішила поки що не показувати. Я висока імовірність, що чоловік — медійна персона. Цілком можливо, що це сам Богдан Юсипчук, адже останнім часом вони багато часу проводили разом.

Нагадуємо, що Анна Богдан вкрай негативно відреагувала на фейкова весілля колишньої суперниці. Дівчина дочекалася слушної нагоди та розповіла, як ставиться до Юлії і що саме стало причиною такого відношення. Бельченко на закиди Анни Богдан не відповіла. Сподіваємося, що дівчата знайдуть спільну мову і забудуть старі образи.

Схожі статті