Зірки, які помітно погладшали у 2021 році: Настя Каменських, Наталія Могилевська, Катя Осадча та інші

Карантин не пошкодував ані голівудських зірок, ані вітчизняних. Читайте підбірку знаменитостей, які набрали зайву вагу під час пандемії.

Наталія Могилевська

Наталя Могилевська
Наталя Могилевська

Наталя Могилевська боролася з зайвою вагою майже все своє життя. Їй то вдавалося позбавитися декількох десятків кілограм, то вона набирала їх знову. Причин таких раптових трансформацій вона ніколи не пояснювала, але не приховує — з вагою постійно бореться і хоче бути стрункою. Зараз жінка худне під наглядом дієтолога та ділиться з підписниками основними рекомендаціями.

Настя Каменських

Скріншот фотографії на сторінці Насті Каменських

Настя Каменських також не намагається приховати той факт, що набрала вагу. Співачка сміється з преси, яка постійно підозрює її у вагітності та пояснює, що животик з’явився через надмірне споживання різних ласощів. До такого стану її привело дві події: смерть батька та карантин. Зараз знаменитість активно намагається схуднути.

Катя Осадча

Катя Осадча
Катя Осадча

Катя Осадча завжди славилася своєю бездоганною стрункістю. А її набір ваги пов’язаний з дуже приємною подію в житті родини Горбунових. Телеведуча чекає на третю дитину і, що природньо, набирає вагу. Немає ніяких сумнівів, що після пологів вона швидко прийде у форму.

Дмитро Монатік

Дмитро Монатік на відміну від своїх колег-дівчат не говорить про те, що трохи під набрав ваги. Однак, це вже не вперше, коли співак змінюються у фігурі. Зважаючи на активність чоловіка на сцені та запальні танці, усі кілограми підуть при перших же гастролях. Тим паче, що чоловічий організм має кращий метаболізм.

Схожі статті