Володимир Остапчук подав на екс-дружину до суду та насолоджується життям: дуже вчасно зустрів коханку-юриста

Володимир Остапчук вирішив взяти реванш та мститься колишній за допомогою закону.

Декілька років тому Володимир Остапчук повідомив, що розлучається з дружиною Оленою Войченко, з якою в нього народилося двоє спільних дітей. Жінка з відповіддю не забарилася і одразу ж почала поливати брудом колишнього.

Олена Войченко

Екс-обраниця телеведучого розповіла, що благовірний неодноразово і зраджував, і навіть декілька разів намагався піти з родини, а коли не знаходив притулку, повертався назад.

У випадку з Христиною Горняк, у Володимира Остапчука все вийшло і він повернувся додому лише для того, щоб зібрати свої речі. За словами Олени, Володимир познайомився з розлучницею на заході і та одразу ж стала його коханкою. Поки він був вдома з дружиною він переписувався з Христиною, а згодом зважився на більш серйозний крок.

Боротьба за дітей

Остапчук придбав дім і вирішив, що настала пора активних дій. Саме тому він вирішив подати до суду. Тепер подружжя звернеться до представників закону через дітей.

Тим часом в нього та його нової дружини Христини Горняк (яка за освітою є юристом) все в порядку. Пара як ніколи щаслива: вони то танцюють на камеру, торозважають підписників чим тільки можна.

У новому будинку пари вже приготовані кімнати для дітей. Також знаменитість не приховує — збираються народити малюка.

Варто відмітити, що аудиторія поділилася на два табори. Одні вважають, що Олена говорить правду, інші всіляко підтримують телеведучого, а його колишню нарікають божевільною. Хто був правий, а хто винуватий покаже час.

Схожі статті