Софія Ротару обманула всю країну: спеціаліст розкрив хитрощі співачки, які допомогли їй втримати нерухомість

До яких саме хитрощів вдалася Софія Ротару, як це відобразилося на її репутації?

Українська співачка Софія Ротару вже два роки намагається продати розкішну віллу біля набережної у Криму. Ще в незапам’ятні часи вона обзавелася готелем в самому серці Ялти. “Villa Sofia” завжди була забита гостями, але в 2019 році зірці довелося оголосити про продаж.

Через що пішла на хитрощі?

Вілла Софія
“Вілла Софія”

В добу бізнес-об’єкт на дванадцять сімей приносив Софії Михайлівні від 16 до 80 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян за номер, але від бізнесу в Криму українці довелося позбуватися, щоб уникнути осуду на батьківщині.

Вілла Софія
“Вілла Софія”

Віце-президент російської гільдії ріелторів Григорій Полторак вважає, що вартість в 25 мільйонів євро вказана на цей об’єкт не просто так.

“На таке питання ніхто не відповість без вивчення. Ми не знаємо намірів власника, може, поставила на продаж, назвала ціну таку, щоб не купили, наприклад, і у вус не дме. Ми ж не знаємо, які цілі у власника стоять”, – розповів ріелтор порталу BLITZ +.

Варто відмітити, що піар-менеджер Софії Михайлівни взагалі заперечив факт продажу майна, а тим часом Вілла продається. Деякі російські зірки проявляли бажання придбати нерухомість, але згодом гамір навколо бізнес-об’єкту вщухав.

Вілла Софія
“Вілла Софія”

Також варто відмітити, що Софія Ротару знову збирається виступити в Росіі, з чого можна зробити висновок, що осуд її не надто хвилює. На випад у її сторону рієлтора, зірка ніяк не відповідала і не давала ніяких коментарів. Цілком можливо, що експерт помилився або неправильно сприйняв мотив зірки, про що він сам сказав.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.