Покинутий Еллерт розплакався у всіх на очах: Ксенія Мішина не просто зачепила за живе, а розбила серце

Олександру Еллерту вдалося підкорити серце першої холостячки країни Ксенії Мішиної, але ненадовго.

За відносинами учасників романтичного реаліті-шоу “Холостячка” стежила вся країна. Акторка Ксенія Мішина стала героїнею проєкту з метою знайти кохання, і дійсно знайшла. Серед двох фіналістів зірка зробила вибір на користь сценариста “Кварталу” Олександра Еллерта, розбивши серце бізнесменові Олексію Тригубенко.

Олексій Тригубенко, Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Олексій Тригубенко, Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

Закохані продовжили будувати стосунки після фіналу і регулярно ділилися спільними фото та відео в соціальних мережах. Вони не приховували планів на майбутнє – фантазували, яким було б їхнє весілля, мріяли про близнюків і разом подорожували. Однак цю ідилію обірвало повідомлення Мішиної про розставання з Еллертом. У чому саме він завинив екс-холостячка не сказала. Тепер колишні виходять на зв’язок з шанувальниками окремо одне від одного, хоча не видаляють зроблені раніше романтичні знімки.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

Ксенія наразі зайнята зйомками в шоу “Україна має талант” разом з хореографом Євгеном Котом і шоуменом Сергієм Притулою. Олександр же підкорює нові вершини. Днями він поборов свій страх висоти і стрибнув з парашутом, але не всі його публікації такі видовищні.

На цей раз в Інстаграмі Еллерта з’явилися кадри, на яких він плаче, шморгає носом і витирає сльози серветкою. Як виявилося, причиною всього не розбите від розставання з Мішиною серце, а їжа:

“Це був найгостріший том ям в моєму житті. І такий смачний”, – сказав Саша.

Скріншот з Інстаграму Олександра Еллерта
Скріншот з Інстаграму Олександра Еллерта

Том ям – кисло-гострий тайський суп на курячому бульйоні з креветками, рибою або іншими морепродуктами. Еллерт, схоже, великий любитель гострих відчуттів від азіатської кухні.

Схожі статті