DZIDZIO досі не відписався від колишньої дружини Slavia: поки вона будує нове життя, він тужить за шлюбом

Популярний український співак DZIDZIO звикає до статусу холостяка після багатьох років шлюбу з тепер уже колишньою дружиною – співачкою Slavia.

Михайло Хома, він же DZIDZIO, ніколи не виносив на загальний огляд подробиці свого особистого життя. Все змінилося навесні 2021-го, коли він оголосив про розлучення з дружиною Ярославою. За 20 років разом у пари не з’явилося дітей, а обраниця артиста практично ніколи не виходила у світ, хоча завжди мріяла про сцену. Тепер же Slavia будує співочу кар’єру і дає численні інтерв’ю, в яких розповідає не найприємніші деталі шлюбу з Дзідзьо.

Сам він ситуацію особливо не коментує, але запевняє, що проблеми у відносинах почалися давно. Вирішити їх вони не змогли, тому й розійшлися.

Дзідзьо та Siavia
Михайло та Ярослава Хома

За словами Ярослави, Михайло не підтримував її ідею піти в шоу-бізнес, однак зла на нього вона не тримає і приймає весь прожитий досвід з розумінням та вдячністю. А ось іскра, яка була між ними раніше, втрачена:

“Це не мій Михайло, він інший. Я любила Михайла, який був у групі “Друзі”. Після того, як з’явився DZIDZIO, виросла стіна непорозумінь. Це вже не моя, не та людина”, – розповідала співачка в шоу “Слава+”.

Не можна не відзначити, що в кар’єрі Дзідзьо є декілька спільних кліпів і пісень з Олею Цибульською, в яких вони зображають закоханих. Артисти не спростовували заяви журналістів про роман, що болісно сприймала Slavia. Після новини про розлучення Ольгу взагалі охрестили розлучницею, хоча вона сама заміжня.

Дзідзьо та Оля Цибульська
Дзідзьо і Оля Цибульська

Пристрасті не вщухають досі. У соцмережах прихильники Михайла і Ярослави бажають їм щастя і сподіваються на возз’єднання. До того ж DZIDZIO все ще не відписався від колишньої дружини в Інстаграмі.

Дзідьзо не відписався від Славії навіть після скандального розлучення
Дзідьзо не відписався від Славії навіть після скандального розлучення

Публіка сприймає це як натяк на те, що точка в їхніх стосунках все ще не поставлена. Але чи так це насправді?

Схожі статті