Чому Альона Вінницька покинула музику і стала ведучою: хто став на заваді співочій кар’єрі екс-віагрянки?

Альона Вінницька була у найпершому складі гурту ВІА "Гра" разом з Надією Грановською. Втім, зараз з музикою вона не займається.

Альона Вінницька була яскравою учасницею легендарного гурту ВІА “Гра”. Її поява на сцені та на екрані зачаровувала: молода дівчина з виразними очима і татуюванням не лишала байдужим нікого.

У цій артистці одразу помітили сильний і незалежний характер. Образи на сцені їй підбирали відповідні: то вона сідала на байк, то ефектно виконувала хореографічні номери. А ще ні в кого з учасниць не було тату, окрім Альони.

Перший склад гурту ВІА Гра

У 2003 році вона, після уходу з гурту вирішила спробувати свої сили у сольній кар’єрі. Її підтримала низка музикантів. До 2010 року Вінницька плідно працювала над своєю творчістю, але згодом оголосила, що її образ чекають зміни

Цікаво, що музикальна творчість була першою, де зарекомендувала себе Альона. Втім, у дорослому віці вона вирішила піти працювати на радіо і телебачення. Саме робота у медіа подарувала артистці змогу стати солісткою ВІА “Гри”, а до цього у 1990-х у зірки був власний гурт.

Та з музикою не склалося, і сама Альона не раз говорила, що їй більше до душі працювати у кадрі. Кілька років тому вона працювала на телеканалі М1, а згодом їй запропонували роботу на ТРК “Україна”.

Альона Вінницька показала сторіз з ефіру

Щоправда, знаменитість не розвиває свої соціальні мережі. Попри те, що її Інстаграм-сторінка налічує понад 50 тисяч прихильників, вона прохолодно ставиться до такого роду медіа: полюбляє викладатися на всі 100 у реальній студії.

За словами Вінницької, для неї була велика честь, коли телевізійники знову побачили у ній зірку ефірів. Зараз вона радує своїх прихильників гарячими новинами і світськими хроніками.

 

Схожі статті