Як виглядають усі спадкоємці Віктора Павліка від різних дружин: одного з них вже немає серед живих

Віктор Павлік — багатодітний батько. Як виглядають усі його нащадки?

Незважаючи на те, що Віктор Франкович завжди відповідально ставився до родини, одного шлюбу йому виявилося недостатньо – він весь час прагнув до чогось нового, шукав своє.

Усі діти Віктор Франковича

Перший раз Павлік покликав жінку під вінець ще будучи дуже молодим – у вісімнадцятирічному віці. Його першу дружину звали Ліда. 25 років тому в них народився син Олександр.

Віктор Франкович разом з сином Олександром

Після народження первістка Віктор Франкович з’явилася інша жінка, яка 24 роки тому народила йому доньку Христину. Жінка була родом з Узбекистану. Пара прожила разом 8 років, а потім співак зустрів Ларису Созаєву.

Віктор Павлік з донькою Христиною

Третій шлюб Віктора Павлика був для нього найтривалішим, і протримався 25 років. 22 роки тому народився його другий син Павло, який у минулому році помер від саркоми. Хлопець довго боровся зі страшним діагнозом, пересувався на інвалідному візку, але його сил не вистачило і він сам заявив про бажання зупинити боротьбу.

Павло Павлік з батьком
Павло Павлік з батьком

Зараз у Павліка народився третій син Михайло від його дружини та концертної директорки Каті Репяхової

Дівчина завагітніла майже одразу після звістки про смерть рідного братика Михайла. На превеликий жаль, хлопець ненавидів коханку батька і відчував лише негативні емоції стосовно неї. Про це розповіла рідна мама Павла після його кончини.

Тільки-но Віктор Франкович попрощався з сином він одружився на Каті і розпочав нове життя. Проте про сина він не забуває і регулярно навідує його могилу. Маленькому Михасику не пощастило знати усіх своїх братів та сестер.

Схожі статті