Як виглядає свекруха Олі Полякової? Співачка обожнює жінку, яка виявилася справжньою єврейською мамою

У Олі Полякової колоритна свекруха, яка дуже піклується про свою родину.

Колись Оля Полякова була коханкою. Можна було б подумати, що цей факт серйозно міг зіпсувати її стосунки з мамою обранця. Але цього не сталося. Жінка прийняла нову невістку, адже готова заради коханого сина на усе.

Свекруха Олі Полякової

Оля Полякова
Оля Полякова

Наразі свекрусі Суперблондинки Фірі Семенівні 86 років. Однак, зухвала поведінка невістки жінка не засуджує, а всіляко вихваляє як дружину сина, так і їхніх спільних доньок – Марію та Алісу.

У черговому відвертому інтерв’ю Каті Осадчій співачка Оля Полякова вперше розповіла про свою свекруху. Зірка запевнила, що з мамою чоловіка Вадима у них чудові стосунки, так як для жінки вона – найкраща невістка.

“У мене прекрасна свекруха. Справжня єврейська мама. У неї всі свої хороші: найкраща невістка, найрозумніші, найгарніші діти, і все, що ми робимо – найкраще”,
– підкреслила Оля Полякова.

На превеликий жаль, фотографій Фірі в мережі немає.

Співачка не приховує, що вона декілька відрізняється від її власної мами, яка любить тримати усе під контролем, завжди скаже, якщо щось не так та ніколи не шкодує критики. Але усе це з найкращими мотивами. Більш того між зятем та зірковою тещею складні стосунки через характер обидвох.

Оля Полякова з доньками Машею та Алісою
Оля Полякова з доньками Машею та Алісою

Мама Олі Полякової Світлана вважає, що головна проблема між подружжям — це їхнє бажання домінувати у шлюбі і всіляко демонструвати свою владу над партнером на публіку.

До речі, жінка влаштувала особисте життя і вже рік живе у Москві. Під час інтерв’ю вона знаходилася поруч з донькою, адже вперше за довгий час змогла виїхати разом сім’єю на відпочинок до Туреччини. Родина не бачилася тривалий час через пандемію.

Схожі статті