Олександр Еллерт попросив свою дочку помирити його з екс-холостячкою Ксенією Мішиною: “Ти розумієш”

Колишній обранець холостячки Ксенії Мішиної Олександр Еллерт притягнув до свого особистого життя, яке терпить невдачі, єдину дочку.

Популярність в мережі автор жартів студії “Квартал-95” Олександр Еллерт здобув завдяки реаліті-шоу “Холостячка”, куди він відправився підкорювати серце акторки Ксенії Мішиної, головної героїні першого сезону. Їхня пара дійсно склалася, і навіть після фіналу вона продовжили будувати стосунки. Все нагадувало казку – плани на майбутнє, подорожі, розмови про весілля. Навіть своїх дітей Саша і Ксюша познайомили між собою.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт з дітьми
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт з дітьми

Яким же було розчарування публіки, коли Мішина раптово оголосила про розставання з Еллертом. Хто винен, хто був ініціатором і чому вони вирішили розійтися – невідомо, оскільки екс-кохані ясність в ситуацію вносити не поспішають. При цьому спільні фото з соцмереж Ксенія і Олександр не видаляють, тому шанувальники продовжують вірити, що вони помиряться і зійдуться.

Холостячка відволікається від невдач в особистому житті зйомками в проєкті “Україна має талант”, а сценарист “Кварталу” проводить час з 13-річною донькою Еліною. Батьком Саша став в першому шлюбі, який тривав недовго.

Олександр Еллерт з донькою Елею
Олександр Еллерт з донькою Елею

Так, у себе в Інстаграмі Еллерт влаштував підписникам сюрприз і дав можливість їм поспілкуватися зі спадкоємицею. Один з користувачів замість питання для Елі звернувся до неї з проханням – помирити тата з Ксюшею. Ось як дівчинка на це відповіла:

“Смішно. Дуже смішно. Я в цьому нічого не вирішую. Це їхнє життя, я тут ні при чому”.

Скріншот з Інстаграму Олександра Еллерта
Скріншот з Інстаграму Олександра Еллерта

Олександр в свою чергу висловив дитині подяку, адже на відміну від безлічі “диванних аналітиків”, які знають, як кому жити, Еліна не лізе не у свою справу:

“Дякую, Еля. Дякую хоча б тобі, що ти це розумієш”.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.