Віктор Павлік розповів, як молода дружина відбирає у нього гонорари: немалі гроші витрачаються

Віктор Павлік нещодавно в інтерв'ю вирішив відверто розповісти про свій шлюб та відповісти на питання, що так давно цікавили підписників.

Віктор Павлік і Катерина Репяхова вже рік прожили у шлюбі. Артиста часто критикували, що полишив колишню дружину та одружився з своєю концертною директоркою, яка з дитинства була його фанаткою, і яка молодша за нього на 28 років. Очевидно, досвіду берегині родинного затишку у неї небагато, втім, співак запевнив, що всі домашні справи у нього вправно ладнаються.

Віктор Павлік та Катя Репяхова
Віктор Павлік та Катя Репяхова

В інтерв’ю у програмі “Слава+” співак розповів, що його молода дружина займається у родині фінансами.

Віктор Павлік у програмі “Слава+”

За словами співака, його гонорари сягають в районі 2-5 тисяч доларів. Обов’язково частина грошей іде на оплату зйомної квартири, адже власного будинку у подружжя ще немає. Віктор зазначає, що апартаменти йому обходяться у 20 тисяч гривень. Також потрібно платити банку за машину та оренду паркувальних місць. Єдина автівка, яка повністю належить родині – Репяхової.

Втім, співак дуже хвалить свою молоду дружину. Він відзначає, що завдяки Каті вдається відкладати кошти:

“Те, що заробляю я – іде в сім’ю. Катя вміє відкладати. Вона має одну карточку ощадну, коробочку якусь… Десь там, то там 100 доларів поклала. І так потрошки, непомітно воно збирається. Це дуже класно”

Віктор Павлік

Сам же співак хоче завести скарбничку для свого маленького Михасика. Він дізнавався, як відкрити рахунок так, щоб протягом 18 років накопичувати кошти для дитини і на повноліття подарувати йому кругленьку суму. Ось так мріє забезпечити йому майбутнє.

Знаменитий тато також зазначив, що відчує необхідність врахувати всі помилки за весь час батьківства та подарувати всю турботу та кохання маленькому сину.

Схожі статті