Єгора Гордєєва з великим досягненням привітали всі, крім Нелі Шовкопляс: у стосунках ведучих пробіг холодок

Відносини ведучих ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Єгора Гордєєва і Нелі Шовкопляс не залишають глядачів байдужими.

Єгор Гордєєв і Неля Шовкопляс утворили екранну пару, проте шанувальники бачать в їхніх поглядах одне на одного непідробну “хімію”. У соціальних мережах чи не під кожним спільним фото ведучих не перестають вестися дискусії з приводу їхнього передбачуваного службового роману.

І якщо для Єгора це могло б бути правдою, адже він холостяк, то Неля вже давно жінка заміжня. Зі своїм чоловіком Владиславом телезірка познайомилася ще в студентські роки. Через рік після першої зустрічі вони зіграли весілля. Новими фарбами їхнє життя заграло після народження синів-двійнят – Тимофія і Матвія.

Самі Гордєєв і Шовкопляс називають себе не просто колегами, а хорошими друзями. Але, схоже, не все так безхмарно навіть в цих дружніх відносинах.

Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс
Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс

Так, нещодавно Єгор став актором дубляжу персонажа мультфільму “Щенячий патруль у кіно!”. Його голосом заговорив ведучий новин Бухти Пригод Марті Викривач. За словами знаменитості, у нього багато спільного з його героєм – вони обидва спритні, кмітливі і трохи божевільні журналісти, які готові піти на все, щоб докопатися до істини.

Єгор Гордєєв та Марті Викривач
Єгор Гордєєв та Марті Викривач

Звичайно ж, з такою подією Гордєєва привітали колеги. Наприклад, Марічка Падалко опублікувала в Інстаграмі пост з кінотеатру, в якому написала, що Єгор дуже влучно озвучив персонажа, і його вона разом з рідними та іншими ведучими 1+1 із задоволенням підтримала.

Телеведучі з 1+1 на прем'єрі мультфільму Щенячий патруль у кіно
Телеведучі з 1+1 на прем’єрі мультфільму Щенячий патруль у кіно в якості групи підтримки Єгора Гордєєва

Як не дивно, проте Нелі Шовкопляс серед групи підтримки не виявилося. Схоже на холодок у відносинах, чи не так?

Схожі статті