Ольга Цибульська показала підрослого сина: як виглядає дитина і наскільки хлопець схожий на Дзідзьо?

Оля Цибульська цього року готується відправити до школи свого сина. Подивіться, як виріс малюк.

Оля Цибульська віртуозно поєднала кар’єру та материнство. У 2021 році у неї новий виклик – зібрати до школи підрослого хлопця. Батькам відомо, як це непросто – перший раз у перший клас, знаменитість поділилася не тільки своїм досвідом, а й порадувала фанатів новими відео та фото малюка.

Син Ольги Цибульської

Нестор старанно разом з мамою підбирає нові речі для школи та радо приміряє обновки на камеру. Окрім нового одягу малий пішов підбирати канцтовари, Оля звернула увагу на книжки.

Син Цибульської

Співачка зазначає, що обрали з сином все, що треба і навіть трошки більше, ніж було у шкільному списку. Для них – це перший досвід знайомства зі школою, з яким на етапі підготовки вправно впоралися.

Чому сина Олі Цибульської вважають дитиною Дзідзьо?

Цьогорічне розлучення Дзідзьо з його дружиною Славією спричинило низку скандалів. Навіть Ольгу Цибульську запідозрили у стосунках з музикантом. Роман їм приписували кілька разів. Вперше, коли випустити спільну композицію та разом були на інтерв’ю, а потім прихильники вистежували у соціальних мережах, де ж пара схибить та проявить свої почуття.

Приписували, що і син знаменитості від музиканта.

Та власне фото зірки у дитинстві розвіяло всі сумніви.

Малий – точна копія співачки у дитинстві. Такий же пухленький щокастик, як і його зіркова мама.

А щоб ніхто з фанатів більше не міг запідозрити у романі з Дзідзьо, співачка перестала приховувати свого справжнього обранця.

Схожі статті