Вагітна Марічка Падалко значно збільшилася в талії і вже не може приховати округлий живіт: щаслива мама

Марічка Падалко заінтригувала мережу параметрами своєї фігури.

Марічка Падалко є мамою трьох прекрасних дітей. Зірка програми новин “ТСН” завжди мріяла стати мамою і це стало однією з причин, чому вона пішла від колишнього чоловіка і вийшла заміж за політика Єгора Соболєва, який розділяв її принципи та погляди. Дуже скоро у пари з’явився первісток Михайло і життя стало саме таким, як про це мріяла знаменитість.

Марічка Падалко
Марічка Падалко

Марічка Падалко вагітна

Телеведуча старанно слідкує за своєю фізичною формою та вагою. Жінка не дозволяє зайвим кілограмам одержати перемогу і постійно займається спортом. Наприклад, Марічка є незмінною учасницею забігів.

Тому є дивним той факт, що нещодавно у зірки з’явився животик, який вона, до речі, не стала приховувати. Нещодавно на особистій сторінці Марічки Падалко в соціальній мережі Instagram з’явилися нові фотографії, на якій зірка постала поруч зі своїми маленькими фанатами, які впіймали зірку на вулицях Києва.

Марічка Падалко разом з сином

Чи знаходиться зірка у цікавому положенні достовірно невідомо, алже зірка навіть не натякала на поповненні в родині.

Цілком можливо, що Марічка добре поснідала і обрала непідходящий фасон сукні, який підкреслив животик зірки. Якщо ж Падалко вагітна четвертою дитиною – це серйозний крок. Зважаючи на вік знаменитості, народити дитину буде не так легко, як раніше. Але на одне Марічка Падалко точно може розраховувати — на підтримку та радощі своїх фанатів, які точно будуть щасливими, коли дізнаються про її стан.

Поки що залишається лише чекати нв підтвердження вагітності, адже це міг бути невдалий ракурс чи невдалий образ.

Схожі статті