Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова невдоволена його останнім інтерв’ю: співак бовкнув зайвого

Катя Репяхова пояснила, чому їй не сподобалося інтерв'ю чоловіка.

Нещодавно світ побачила нове інтерв’ю Віктора Павліка у гостях у Слави Дьоміна. Під час розмови виконавець розповів, що заробляє за концерт у середньому 6-7 тисяч доларів. А концертів має декілька впродовж місяця.

Віктор Павлік у програмі “Слава+”

Судячи з усього, цих грошей не вистачає родині, адже Віктор Франкович разом з молодою дружиною проживає в орендованій квартирі. Більш того, концертна директорка свої зароблені гроші витрачає на лише себе, а голові сім’ї необхідно піклуватися лише про сина та квартиру. Він зізнався, що навіть новий автомобіль Репяхова придбала сама.

Катя Репяхова не задоволена інтерв’ю

Нещодавно одна з підписниць молодої дружини Віктора Франковича поцікавилася, чи не образові інтерв’ю чоловіка. Катя відповіла доволі неочікувано. Дівчина зізналася, що не задоволена цією розмовою, але тому, що її чоловік не був самим собою, а впродовж зйомки відчувалася його напруженість. Віктор Павлік пояснив це тим, що занадто хвилювався.

Скріншот сторінки Каті Репяхової

Варто відмітити, що Віктор Франкович відкрив багато ексклюзивних речей Славі, які насправді також могли не сподобатися його четвертій дружині. Втім, дівчина завжди дотримується правила приватності і ніколи не сварить коханого на людях.

Нагадуємо, що Катя вийшла заміж за артиста більше року тому. За словами дівчини, їхнім стосункам вже 6 років. Однак, Віктор Франкович не міг піти від колишньої дружини через діагноз свого сина. Коли хлопець помер від саркоми, співак одразу ж повів коханку під вінець. Весілля зіркова пара не грала через траур, але Катя обов’язково відсвяткує цей день у весільні сукні. Зіркова дружина планує торжество на листопад.

Схожі статті