Режисер прокоментував, як поводиться на зйомках “Холостячки” Злата Огнєвіч та що йому довелося пережити

Злата Огнєвіч - прославлена українська співачка, яка цього року стала головною героїнею шоу "Холостячка". Дізнайтеся, якою є зірка залаштунками шоу.

Злата Огнєвіч майже весь свій час присвятила кар’єрі та музиці. Зірка плідно працювала над тим, щоб саме її обрали представницею від України на Євробаченні. Там вона гарно себе зарекомендувала.

Злата Огнєвіч
Злата Огнєвіч

Цей рік видався у знаменитості насиченим. Вона стала переможницею шоу “Маска”, а згодом оголосила, що піде на проект “Холостячка”. Їй вже 35 років і понад усе Злата мріє про свою родину та коханого чоловіка.

Як себе поводить Злата на знімальному майданчику?

Зараз активно тривають зйомки і вже випустили у світ проморолик нового сезону шоу.

Знімав ролик режисер стрічки “Пік страху” Станіслав Капралов. Митець відзначив, що був дуже задоволений роботою зі Златою. За словами зірки кінематографу, артистка проявила велику стійкість під час тривалого процесу постановки та фільмування, а ще дуже дослухалася до завдань.

Злата позувала на кабріолеті, ходила по піску та воді. І все це виконувала з чарівною посмішкою.

“Хочу відзначити, що з нею комфортно працювати, Злата виконує поставлені режисером завдання беззаперечно. Вона терпляча, і це дуже круто. Для наших артистів це рідкість”, – говорить Капралов про Огннєвіч.

Артистка весь теплий сезон була зайнята на зйомках шоу. Вона навіть їздила до Туреччини, але не на відпочинок, а для того, щоб знайти ту саму свою половинку.

Налаштована зірка дуже оптимістично. Вона вірить, що кохання можливо найти на телепроекті, тим паче скільки гарних пар вже знайшли один одного таким чином.

Схожі статті