Максим Галкін показав, як весело їздить Гаррі по сільському бездоріжжю: ремонт рідній Грязі не завадив би

Максим Галкін та Алла Пугачова звели колосальний замок у Підмосков'ї. Та як виглядає село, де живуть пересічні мешканці?

Вибір місцевості для зведення родинного гніздечка Алли і Максима здивував прихильників. Зі столичних розкішних апартаментів, пара вирішила переїхати у село Грязь. Насправді – це історична місцевість. Про неї вперше написали ще у 1532 році. Належала місцевість іменитим дворянам. Та зараз – це просто селище, де за останніми підрахунками проживає лише 123 мешканці.

Максим Галкін і Алла Пугачова з дітьми
Максим Галкін і Алла Пугачова з дітьми

Розкішні апартаменти збудувало подружжя, але давайте подивимося, як насправді виглядає незіркове селище.

Ні газонів, ні котеджів

Нещодавно Максим Галкін опублікував на своїй сторінці в Інстаграмі, як виглядає його селище. Така екскурсія вийшла дуже спонтанно та незаплановано, адже насправді артист знімав, як вправно іде на велосипеді його син Гаррі.

Гаррі у селі Грязь

Видно, що обабіч дороги немає газонів чи клумб. Сам же шлях виглядає розбитим. Все у тріщинах, а асфальт навіть не відгородили бордюром. У наступному відео взагалі видно, що поворот наліво – розбитий, а у тріщинах вже починає проростати трава. До речі, не вперше Максим так показує своє розбите село.

Гаррі у селі Грязь

Єдиний, кого дійсно не турбує шлях – це Гаррі. Він впевнено крутить педалі та мчить уперед, дивуючи батька своєю швидкістю.

Хлопчик дуже любить такі пригоди. Можна сказати син Максима і Алли справжній непосида: то він ганяє на велосипеді, то іде через все село за інструментами у магазин. Батьки ледь встигають наздоганяти кмітливого хлопця. Втім, слід відзначити, що при всій своїй жвавій натурі, Гаррі неможливо назвати хуліганом.

Схожі статті