Андрій Данилко відсвяткував весілля і нікому не сказав: було багато знаменитих гостей та розкішна наречена

Андрій Данилко засвітився на гучному заході. У якості кого артист з'явився на весіллі?

Завдяки своєму веселому репертуару Андрій Данилко є бажаним гостем на будь-якому весіллі, адже хороший настрій після виступу цього артисту гарантований. Заможні українці саме так і чинять.

Вірка Сердючка з свою
Вірка Сердючка та її сценічна мама

На привеликий жаль, далеко не в кожного громадянина України вистачить грошей запросити Вірку Сердючку на своє торжество, але ті хто мають таку можливість є справжніми улюбленцями фортуни.

Андрій Данилко відгуляв весілля

На відміну від багатьох артистів Андрій Данилко взагалі не ділиться приватними виступами на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Усі свої замовлення він залишає поза камерою телефона. Можливо, таким чином артист намагається приховати доходи, а може так стається через те, що Данилко не є активним користувачем.

Але завдяки функції відмітки особистостей можна завжди знайти цікавий матеріал пов’язаний з Віркою Сердючкою. Наприклад, нещодавно Аніта Луценко опублікувала нові відео та фотографії з весілля, на яке була запрошена. Ведучим був Григорія Решетник, а запрошеним артистом саме Андрій Данилко.

Цікаво, що наречена вирішила залишитися інкогніто і навіть не показала свого обличчя. Однак, відомо, що її звуть Анастасія. Свято було влаштовано у передмісті Києва у спеціально відведеному комплексі для подібних заходів. Одразу ж видно по рівню організації, що весілля влетіло в копієчку.

Користувачі мережі відмітили, що робота фотографа на святі їх також вразила. Одразу ж помітно, що наречена підготувалася до заходу бездоганно. Під публікацією Аніти Луценко вона активно відповідала на запитання стосовно свого весілля і не залишила нікого без відповіді.

Схожі статті